tiistai 2. helmikuuta 2010

2.2.

Uusi päivä. Tänään on tullut syötyä määrällisesti ehkä hitusen enemmän kuin eilen, mutta kalorimäärä on silti aika samaa luokkaa. Noin yhden aikoihin ennen töihin lähtöä tehtin ihanaa salaattia, jossa oli kanaa, kevytfetaa, couscousia, tomaattia, salaattia, kurkkua, paprikaa, ja kevyt kermaviilikastike, jota maustoin chilillä, sahramilla, maustesuolalla ja valkosipulilla....oli ihanaa.
Töissä söin viiden aikaan vielä sitä samaa sössöä ja sen jälkeen en oo syöny enää mitään. Kohta keitän teetä ja syön mandariinin.

En osaa sanoa tarkkaan paljonko yksi annos salaattia on kaloreina mutta veikkaan että päivän yhteismäärä ei kyllä ole liikaa...vaikka couscousissa näyttää olevankin ihan hitosti kaloreita... en ois arvannu että noin paljon. 100g on 360kcal.

Päivän tähän astinen ainoa liikunta on ollut hyöty-sellaista, kuten nopeatempoista työtä ja paljon portaiden nousua ja hiukan shoppailua. Kohta vielä vähän vatsalihasliikeitä ja kyykkyjä niin voi mennä hyvällä omallatunnolla nukkumaan. :)

Ostin tänään piristäviä ginatricot kolttuja. <3 Tuo vaatekaupoissa juoksu näyttää vaan tsemppaavan laihdutusta, missään muualla ei huomaa omia vikakohtiaan niin hyvin kuin sovituskopissa. Voisin yrittää löytää ne tämän kertaiset rääsyt netistä ja liittää tänne, vaikka tämä nyt toistaiseksi onkin vain laihdutusblogi. Tiedä vaikka painon (toivonmukaan) pudotessa innostuisin vetämään linjaa vähän muotiblogin suuntaan.

Vieläkään en saa painon lukemia tänne, koska ei ole vaakaa. Torstai-iltana pääsen vaa´alle..... silloin koittaa tuomiopäivä. :( Eniten pelottaa että aloituspaino, onkin joku ihan hullu ja koko suunnitelma murenee kun masennun että mitään toivoa ei ole. No mutta se on sitten sen ajan murhe. Nyt iltapesulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti