tiistai 2. helmikuuta 2010

1.2.

Nytpä on toinen päivä takana, ja ainakin hyvä alku. Kahdeksan tunnin työpäivä ja yksi ruokatauko, jolla söin salaatin...eli kalorit on tänään jääneet tosi alhaisiksi. Aamulla söin banaanin ja äskettäin vielä 1,5dl eilistä pastaa. Kohta vois keittää vielä iltateet ja napata jotain kevyttä napaan mikäli mahan kurninta pahenee. Olo on yhä erittäin motivoitunut ja kerrankin on tunne että tosissani luotan itseeni tässä hommassa!

Ulkona on kamala lumipyry, joten taitaa lenkkeily jäädä tältä illalta väliin. Jonkinlaista pientä lihaskuntoa olisi tarkoitus kohta pukertaa... vatsalihakset varmaan ihan olemattomassa kunnossa. Poikakaveri saa toimia tsempparina vieressä, ehkä mä jokusen jaksaisin tehdä. :)

Valtava matkakuume päällä ja haaveissa olisi kevään aikana matkustaa viikon parin lomalle etelään. Se onkin sopiva välietappi. Pyrin pudottamaan 1-2kg kuussa ja aikaistettu bikinikausi on nyt hyvä kannustin painon pudotukselle. Edellinen etelänreissu kärsi hitusen siitä, että omaa vartaloa ei hyväksynyt edes vaatteet päällä, saati bikineissä. Ensi reissulla haluan voida olla edes jotakuinkin tyytyväinen omaan kroppaan. Kaiholla muistelen aikoja kun kesäisin kehtasi kulkea napa paljaana vaikka kauppaan. MIten keho voikin muuttua niin nopeassa ajassa ja niin paljon!

Oma vartalo tuntuu olevan täynnä kohtia joihin en ole tyytyväinen sitten pätkääkään.Tässä on lista kohdista jotka on saatava kuntoon:

-Jenkkakahvoista eroon... niin sanotut selkäläskit ovat varmasti pahinta mitä omasta vartalosta löytyy.

-Pakarat ja reidet, etenkin sisäreidet ohuemmiksi ja kiinteämmiksi.

-Alleja käsistä hitunen pois, mikäli onnistuu

-Vatsaa litteämmäksi.

En aio pyrkiä urheilulla muuhun kuin rasvan polttoon ja pääasiassa jalkojen kiinteytykseen sekä tietysti kunnon kohotukseen. En missään nimessä halua kerätä vartaloon sen suuremmin lihasmassaa. Mitä sirompi ja solakampi sen parempi!

Minulla ei ole pelkoa syömishäiriöistä. Tiedän että en olisi edes tarpeeksi sisukas oksentamaan, tai paastoamaan tai urheilemaan järjettömällä tavalla. Olen aivan liian nautinnonhaluinen moiseen. Lisäksi pakokauhu omasta vartalosta ei koskaan ole ollut niin suuri että olisin edes harkinnut käyttää laihdutukseen jotain "kepulikonsteja"...onneksi. Ei sitä osaa tietysti ajatella miltä symishäiriöisenä olo tuntuu, kerta sitä ei itse sairasta. Ikävää miten yleisiä ne nykypäivinä ovat. Omista kavereista ainakin neljällä on ollut tai on yhä jonkin asteen syömishäiriö. Joten jos koko n.10 hengen kaverporukasta (kaikki jo kohta 20v.) on syömishäiriö neljällä...en halua edes tietää ketkä kaikki muut tutut tai vähemmän tutut ovat saman ongelman uhreja. On tää nykymaailma vaan ihan hullu!

Minun mielestäni kaunis naisvartalo on varsin hoikka...monen mielestä varmasti liiankin laiha...että sen verran on nykyajan kauneusihanteet päässeet muhunkin vaikuttamaan. kuitenkin luurangonlaihat naiset näyttävät silmään pelottavilta. Toisia naisia pyöreys pukee minusta paremmin kun hoikkuus...mutta itse en koe kuuluvani siihen joukkoon. Omassa suvussa on rasitteet sydäntauteihin ja ylipainoon valtaisat, ja olen pienestä asti tiennyt että minulla tulee olemaan vielä isot taistelut painon kanssa.... tämä nuoren naisen tuskailu on pientä siihen nähden mitä voin kuvitella omalle kohdalleni parin kymmenen vuoden päästä ellen paranna tapojani nyt hyvissä ajoin. Olen vielä kaiken lisäksi valtavan lyhyt, lyhyt jalkainen, pitkä selkäinen ja suht kookas pyllyinen...joten jos lihoisin paljon olisin varmasti pyöreä kuin pallo. Toisaalta oma lyhyys mahdollistaa nyt sen että mikäli painoa vaan putoaa niin saan hennon ja pikkuruisen vartalon, jollaista eniten ihannoin!

Päivän kalorit:

banaani n.90 kcal

kanasalaatti 220 kcal

pasta 200 kcal

alpro soya kaakojuoma n.185 kcal

yhteensä: 695 kcal

1 kommentti:

  1. Oho, no voin kertoa että kuulostat myös tosi paljon multa! Pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen tyyppi löytyy täältäkin, mutta pituutta on se 170cm.. Ja tavoite sen normaalipainon alaraja myöskin, kun olo oli silloin niin hyvä ja mikroshortseja kehtasi käyttää ihan häpeilemättä! Tsemppiä sulle painonpudotukseen, tuun varmaankin seurailemaan sun edistymistä:)

    VastaaPoista